• Grasrijk periode 2 beestenbende dag 1

  (0 stemmen)

  Wat was het toch een drukke maar gezellige dag. Als eerst hebben we naar het verhaal van de beestebende geluisterd. Daarna hebben we maskers geschilderd. De verf zat overal. Ook zijn we nog naar buiten geweest. Het zonnetje scheen heerlijk! Als laatst hebben we een boekje gelezen en naar een filmpje gekeken. 

  klik voor details
  /upload/2230.Dag 1.JPG
  klik voor details
   
 • Grasrijk periode 2 beestenbende dag 2

  Vandaag hebben we de maskers afgemaakt. Met allerlei materialen hebben we ze versierd. Ze zijn prachtig geworden! Na het verhaal zijn we met de dieren gaan spelen. Zo vonden we olifanten in allerlei kleuren. Samen hebben we de kleuren geoefend door een voor een een olifant te kiezen en de kleur op te noemen. Daarnaast hebben we vandaag ook allerlei kring spelletjes gedaan. Zo hebben we ik zie ik zie en tik tik wie ben ik gespeeld. Om de dag af te sluiten hebben we een dierenboek gelezen. Er stonden allerlei dieren in. Groot, klein, eng en lief.

  klik voor details
  /upload/5455.Dag 2.JPG
  klik voor details
 • Grasrijk periode 2 beestenbende dag 3

  Ook vandaag hebben we het heel leuk gehad. Zo begonnen we met een verhaal. De dieren in het verhaal willen een huttenhuis voor vogel maken. Nadat we allerlei materialen in de ruimte gevonden hadden gingen we aan de slag. Uiteindelijk hebben we een hele mooie hut gemaakt waar we samen gezellig in gespeeld hebben. De kinderen hebben goed hun best gedaan! Daarnaast hebben we vandaag ook allerlei spelletjes gedaan. Zo moesten we dierengeluiden raden en allerlei dieren zoeken die zichzelf verstopt hadden. Omdat het mooi weer was is het niet zo gek dat we ook lekker buitengespeeld hebben. Als laatst hebben we nog liedjes gezongen en getekend.

  klik voor details
  /upload/5514.IMG_1591.JPG
  klik voor details
 • Copyright Stichting De Uitvinders ©2017